Täyden palvelun tiedonhallintaa

Valoro tarjoaa asiakkailleen sekä digitaalisten että fyysisten tietovirtojen hallintaa. Muotoilemme tiedonhallinta-palvelumme asiakkaan järjestelmiä tehostavaan muotoon ja sovitamme olemassa oleviin ohjelmistoihin.

Kaikki lähtee huolellisesta suunnittelusta. Tiedonhallinta lähtee liikkeelle keskustelusta: miten yrityksesi haluaisi tehostaa paperisten tai digitaalisten materiaalien käsittelyä tai hallinnointia. Valoro voi tehdä yrityksellesi myös nykytilanteen arvioinnin ja ehdottaa sen perusteella ratkaisua, joka perustuu esimerkiksi olemassa olevien prosessien ja järjestelmien hyödyntämiseen. Yhä useampi yritys on esimerkiksi ottanut käyttöön sähköisiä arkistointijärjestelmiä, joita hyödyntämällä voimme toteuttaa asiakkaalle datan hallittua prosessointia ja säilyttämistä.

Tyypillisesti tarjoamamme tiedonhallinta sisältää jatkuvaluonteisten asiakirjavirtauksien hallinnointia tai erilaisten toimintaprosessien dokumentointia.

Lue referensseistä asiakkaidemme kokemuksia kokonaisratkaisuista!

Hoidamme asiakkaidemme puolesta esimerkiksi:

Työsopimuksia
Asiakassopimuksia
Vuokrasopimuksia
Vakuutushakemuksia
Postin ohjausta ja digitointia
Kiinteistödokumentteja

Säästä tilaa ja lisää mielenrauhaa siirtämällä paperiarkisto Valorolle

Nykyään syntyvät asiakirjat säilytetään digitaalisesti, mutta usein yrityksillä on myös vanhaa materiaalia säilytettävänä paperimuodossa. Myös ne tarvitsevat tiedonhallintaa.

Arkistohotellipalvelumme säästää asiakkaan aikaa ja tilaa sekä tuo mielenrauhaa. Kyseessä ei ole pelkkä säilytysratkaisu vaan palvelu, joka auttaa arjen tilanteissa.

Valoro on Suomen johtava paperisten asiakirjojen tietoturvallisen säilyttämisen ammattilainen vuosikymmenten kokemuksella. Arkistohotellimme täyttävät korkeat laatu- ja tietoturvakriteerit. Tilamme on suunniteltu muun muassa katastrofinkestävyys ja paperin ihanteelliset säilytysolosuhteet huomioiden.

Arkistohotellipalvelumme sisältää:

  • Arkistoratkaisumme perustuu asiakirjojen eri luokittelumalleihin, joiden varassa tiedon hyödyntäminen helpottuu.
  • Palvelemme tiedon varmaa säilyvyyttä ja saatavuutta. Tietoturva, säilytysaikaluokitukset, materiaalin saantioikeudet, muut asiakirjan kiertokulkuun liittyvät palvelut määritellään tarkoin
  • Asiakirjojen tietoturvallinen tuhoaminen ennalta sovitun aikataulun ja prosessin mukaisesti

Paperiarkiston hallinnointi on liitettävissä osaksi digitaalisen rikastamisen palveluita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Scroll to Top