Tiedonhallintaa, arkistointia ja digitointia – Faili-lehti otti meistä selvää

Mitä me teemme? Liikearkistoyhdistyksen Faili-lehti otti Valorosta selvää ja artikkeli julkaistiin lehden numerossa 1/2024. Liikearkistoyhdistys on yritysten arkistointia hoitavien asiantuntijoiden vapaamuotoinen verkosto. Yhdistys järjestää jäsenilleen vierailuja, koulutuksia ja tapaamisia. Se on myös mukana kehittämässä tietojen hallintaa, palvelua ja arkistointia suomalaisissa yrityksissä.

Failin jutussa kerrotaan Valoron palvelujen laajuudesta: asiakirjahallintaa, arkistojen kartoituksia, arkistohotellipalveluja, digitointia ja erilaisia kokonaisratkaisuja – aina asiakas edellä. Miten kilpailemme alan globaalien toimijoiden kanssa?

Valoron hallituksen puheenjohtaja Anssi Kuosmanen vastasi Failin lukijoille:

”Valoro tulee osaksi asiakkaan prosesseja ja käytännössä kaikkien asiakkaiden palvelut ovat räätälöityjä. Taustalla on kuitenkin toimiva perusprosessimme. Tämä vaatii luonnollisesti haltuunotossa ja käynnistyksessä paljon työtä, mutta takaa asiakkaiden tyytyväisyyden.”

Faili-lehti lähetetään Liikearkistoyhdistyksen jäsenille tai jäsenet voivat lukea lehden sähköisesti. Saimme kuitenkin luvan jakaa meistä kertovan artikkelin pdf- muodossa:

Faili Valoro pdf

Kiitos Faili-lehdelle ja toimittaja Juha Henrikssonille mukavasta artikkelista!

Yrityksen johtaja katsoo tyytyväisenä pädiä toimistossa

Tieto on valtaa – ota yrityksen sähköinen arkistointi käyttöön nyt

Miksi yritysten ja organisaatioiden sähköisen arkistoinnin palveluja on kehitetty? Koska niille on selvä tarve. Listasimme 10 syytä, miksi jokaisen yrityksen ja organisaation kannattaa ottaa sähköinen ...
Lue lisää →

Tervetuloa webinaariin 12.4. – Tietomyrskystä hallittavaksi virraksi

Päivitys: Webinaari on pidetty. Tallenne vapaasti katsottavissa Youtube-kanavallamme: Tietomyrskystä hallittavaksi virraksi Järjestämme kaikille avoimen webinaarin yhdessä sähköisen arkistoinnin kumppanimme Arcistan kanssa. Aihe: Näin onnistut tietoturvallisessa ...
Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Scroll to Top