Tiedonhallintaa, arkistointia ja digitointia – Faili-lehti otti meistä selvää

Mitä me teemme? Liikearkistoyhdistyksen Faili-lehti otti Valorosta selvää ja artikkeli julkaistiin lehden numerossa 1/2024. Liikearkistoyhdistys on yritysten arkistointia hoitavien asiantuntijoiden vapaamuotoinen verkosto. Yhdistys järjestää jäsenilleen vierailuja, koulutuksia ja tapaamisia. Se on myös mukana kehittämässä tietojen hallintaa, palvelua ja arkistointia suomalaisissa yrityksissä.

Failin jutussa kerrotaan Valoron palvelujen laajuudesta: asiakirjahallintaa, arkistojen kartoituksia, arkistohotellipalveluja, digitointia ja erilaisia kokonaisratkaisuja – aina asiakas edellä. Miten kilpailemme alan globaalien toimijoiden kanssa?

Valoron hallituksen puheenjohtaja Anssi Kuosmanen vastasi Failin lukijoille:

”Valoro tulee osaksi asiakkaan prosesseja ja käytännössä kaikkien asiakkaiden palvelut ovat räätälöityjä. Taustalla on kuitenkin toimiva perusprosessimme. Tämä vaatii luonnollisesti haltuunotossa ja käynnistyksessä paljon työtä, mutta takaa asiakkaiden tyytyväisyyden.”

Faili-lehti lähetetään Liikearkistoyhdistyksen jäsenille tai jäsenet voivat lukea lehden sähköisesti. Saimme kuitenkin luvan jakaa meistä kertovan artikkelin pdf- muodossa:

Faili Valoro pdf

Kiitos Faili-lehdelle ja toimittaja Juha Henrikssonille mukavasta artikkelista!

Tervetuloa webinaariin 12.4. – Tietomyrskystä hallittavaksi virraksi

Järjestämme kaikille avoimen webinaarin yhdessä sähköisen arkistoinnin kumppanimme Arcistan kanssa. Aihe: Näin onnistut tietoturvallisessa ja älykkäässä dokumenttien hallinnassa Aika: Perjantai 12.4. klo 9.00–10.00 Ilmoittautuminen: LinkedInissä ...
Lue lisää →
Mies katsoo hymyillen ikkunasta toimistossa

Arkistopalvelujen ulkoistaminen – 5 syytä miksi se kannattaa

Arkiston kohtalo voi nousta yrityksen tapetille monesta syystä. Usein syyt liittyvät tilaan, esimerkiksi muuton yhteydessä huomataan, että vanhalle paperiarkistolle ei ole uudessa toimipisteessä tilaa. Tai ...
Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Scroll to Top