Valoro kasvaa – porukkaan on liittynyt palveluesimies Jenna Kylmänen

Monet megatrendit vaikuttavat yritysten asiakirjahallintaan. Digitalisaatio etenee radallaan, eli paperin pyörittely on siirtynyt sähköiseksi lähes kaikkialla, mutta vielä on tehtävää. Toisaalta pandemia vauhditti etä- ja hybridityön yleistymistä, joten monet supistavat toimitilojaan ja luopuvat omista arkistotiloista.

Kaikki tämä lisää Valoron palveluiden kysyntää, joten tarvitaan hallittua kasvua: lisää osaavia asiakirjahallinnan ammattilaisia. Maaliskuussa joukkoon liittyi palveluesimies Jenna Kylmänen.

23-vuotiaalla Kylmäsellä on nuoresta iästään huolimatta jo takanaan esihenkilökokemusta tiiminvetäjänä, kuin myös kokemusta muun muassa toimiston- ja tilanhallinnan tehtävistä.

”Olen nyt saanut rauhassa perehtyä Valoron koko palveluvalikoimaan, mikä on ollut mielenkiintoista, ja olen muun muassa opiskellut Valoron kaikkea toimintaa ohjaavaa laatukäsikirjaa,” hän kertoo.

”Tulevaisuudessa vastuulleni on tulossa tiiminvetämisen lisäksi myös some-kanavien ylläpitoa, mikä tekee työnkuvasta monipuolisen.”

Asiakirjahallinnan maailma imaisee mukaansa

Yksi Valoron tinkimättömistä periaatteista on laadukas asiakaspalvelu. Kun esimerkiksi iso organisaatio ulkoistaa digitaaliset ja/tai paperiset arkistopalvelut meille, käytämme prosessin suunnitteluun paljon aikaa. Tavoitteena on aina mahdollisimman sujuva arkistomuutto ja siirtymä.

”Asiakkuuden hallinta ja kehittäminen alusta alkaen on kiinnostavaa ja olen siitä innostunut”, sanoo Kylmänen.

Kylmänen opiskelee työn ohella konetekniikkaa mutta kertoo, että asiakirja- ja arkistonhallintaan liittyvät asiat ovat nyt imaisseet hänet niin mukaansa, että alanvaihto konetekniikan puolelle ei ainakaan tällä hetkellä tunnu todennäköiseltä, vaikka opinnot onkin järkevää suorittaa loppuun.

”Valorolla on myös tosi kivaa porukkaa töissä ja minut on otettu hyvin vastaan. Täällä on aidosti yhdessä tekemisen meininki”, Kylmänen iloitsee.

Valorolaiset ovat saaneet myös tutustua Kylmäsen sekarotuiseen Kida-koiraan, joka on piipahtanut toimistokoirana. Vapaa-ajalla Kylmänen tyhjentää ajatukset työasioista tehokkaasti paitsi koiran kanssa myös harrastuksensa karaten parissa. Treenejä on paljon, sillä Kylmänen on voittanut lajin SM-kultaa ja tähtää MM-tasolla korkealle.

Tervetuloa webinaariin 12.4. – Tietomyrskystä hallittavaksi virraksi

Järjestämme kaikille avoimen webinaarin yhdessä sähköisen arkistoinnin kumppanimme Arcistan kanssa. Aihe: Näin onnistut tietoturvallisessa ja älykkäässä dokumenttien hallinnassa Aika: Perjantai 12.4. klo 9.00–10.00 Ilmoittautuminen: LinkedInissä ...
Lue lisää →

Tiedonhallintaa, arkistointia ja digitointia – Faili-lehti otti meistä selvää

Mitä me teemme? Liikearkistoyhdistyksen Faili-lehti otti Valorosta selvää ja artikkeli julkaistiin lehden numerossa 1/2024. Liikearkistoyhdistys on yritysten arkistointia hoitavien asiantuntijoiden vapaamuotoinen verkosto. Yhdistys järjestää jäsenilleen ...
Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Scroll to Top