Taustajoukoista eturiviin – Anssi Kuosmanen siirtyi omistajasta täysipainoiseksi yrittäjäksi

Valoro on kahden miehen, eli Kimmo Kakon ja Anssi Kuosmasen, vuonna 2018 perustama yritys. Mutta moninaisista käytännön syistä johtuen vain Kakko alkoi tuolloin varsinaisesti työskennellä Valoron johdossa ja Kuosmanen jäi enemmän taustavoimaksi.

Nyt asia on muuttunut. Anssi Kuosmanen siirtyi passiivisesta omistajasta, aktiiviseksi ja täysipäiväiseksi hallituksen puheenjohtajaksi.

”Vihdoin! Kyllä meillä alusta alkaen oli tarkoitus vetää yritystä yhdessä mutta erinäisistä syistä se ei heti toteutunut. Tuntuu hyvältä, kun voi jatkossa joka päivä tehdä töitä yhtiökumppanin kanssa”, iloitsee Kakko, joka jatkaa edelleen Valoron toimitusjohtajana.

Myös Kuosmanen komppaa, että hänestä Valoron tiimiin liittyminen on kuin kotiinpaluu:

”Meillä on Kimmon kanssa pitkä historia yhteistä työskentelyä ja olemme toimiva tiimi – pesäpallotermein sanottuna Kimmo hoitaa sisäpelin ja minä ulkopelin.”

Voimakas kasvu vaatii kovia tekijöitä

Mutta miksi Anssi Kuosmanen hyppäsi taka-alalta eturiviin juuri nyt? Syy on Valoron voimakkaassa kasvussa, jonka takia yritys joka tapauksessa oli vahvistamassa johtotiimiään ja ylipäätään lisäämässä resursseja.

”Anssin mukaan tulo oli yksinkertaisesti kaikkein järkevin ratkaisu. Hänellä on tismalleen oikeaa osaamista, kokemusta ja näkemystä Valoron tämänhetkisessä tilanteessa”, kommentoi Kakko.

”Valoron hieno kasvusuunta on kovan työn tulos, ja totta kai toisena omistajana haluan olla vahvasti mukana ja tuoda oman panokseni”, Kuosmanen sanoo.

Tavoitteena olla Suomen paras

Kuosmasella on takanaan parinkymmenen vuoden ura erilaisista asiakkuuksien johtamisen, myynnin ja henkilöstöhallinnan johtotehtävistä. Hän sanoo tykkäävänsä nimenomaan asiakkaiden kanssa toimimisesta.

”Keskiössä on aina asiakkaan paras. Että etsitään asiakkaalle hänelle toimivin ratkaisu.”

Kuosmasen myötä Valoro vahvistaa asiakkuuksien johtamista ja kehittämistä. Valoron asiakkaat saavat jatkossa entistäkin parempaa palvelua.

”Otan kaikkiin nykyisiin asiakkaisiin yhteyttä ja käydään yhdessä läpi heidän tilanteensa, tarpeensa, haasteensa”, Kuosmanen summaa.

Valoron tavoite on selkeä:

”Tavoitteenamme on jatkaa kasvua ja olla Suomen paras tiedonhallinnan ja asiakirjojen digitoinnin asiantuntijayritys.”

Yrityksen johtaja katsoo tyytyväisenä pädiä toimistossa

Tieto on valtaa – ota yrityksen sähköinen arkistointi käyttöön nyt

Miksi yritysten ja organisaatioiden sähköisen arkistoinnin palveluja on kehitetty? Koska niille on selvä tarve. Listasimme 10 syytä, miksi jokaisen yrityksen ja organisaation kannattaa ottaa sähköinen ...
Lue lisää →

Tervetuloa webinaariin 12.4. – Tietomyrskystä hallittavaksi virraksi

Päivitys: Webinaari on pidetty. Tallenne vapaasti katsottavissa Youtube-kanavallamme: Tietomyrskystä hallittavaksi virraksi Järjestämme kaikille avoimen webinaarin yhdessä sähköisen arkistoinnin kumppanimme Arcistan kanssa. Aihe: Näin onnistut tietoturvallisessa ...
Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Scroll to Top