100 % suosittelisi meitä – asiakaskysely todistaa tyytyväisyyttä

Valoron tuoreen asiakaskyselyn tulokset lähestulkoon mykistävät: kaikki vastanneet suosittelisivat meitä. Avoimissa vastauksissa kiitetään joustavuutta, hyvää palvelua ja ”kanssanne on myös mukava asioida”.

Valoron toimitusjohtaja Kimmo Kakko on tuloksiin tyytyväinen:

”Tämä lämmittää mieltä totta kai, sillä haluamme palvella erinomaisesti, ja asiakkaiden halu suositella meitä on erityisen iso juttu.”

Korkea laatu on aina ollut Valoroa ohjaava tekijä, ja muutama vuosi sitten yrityksessä aloitettiin systemaattinen laaduntarkkailu ja luotiin sitä varten oma ”Laadun ja tietoturvallisuuden käsikirja”. Laadunvalvonnan kehittämiseksi myös asiakaskysely on tehty nyt kaksi kertaa. Edellisellä kerralla suositteluindeksi, eli NPS-luku, oli jo todella hyvä 88, ja nyt siis täydet 100.

Kyselyyn vastasi Valoron eri palveluita – arkistohotelli, digitointipalvelut, kuriiripalvelut – käyttäviä asiakkaita. Kaikissa kyselyn osa-aluissa näkyy korkea asiakastyytyväisyys. Vastanneet arvioivat Valoron onnistuvan joko erittäin hyvin tai hyvin sekä korkealuokkaisessa tietoturvallisuudessa että tasalaatuisuudessa. Samoin kaikki vastanneet olivat tyytyväisiä Valoron ongelmanratkaisukykyyn.

Asiakkaat kokevat monenlaisia hyötyjä

Kyselyssä Valoron asiakkaita pyydettiin arvioimaan, mitä hyötyjä he kokevat Valoron palveluiden tuovan omalle liiketoiminnalleen. Tässä kaikki vaihtoehdot saivat mainintoja, eli mm. tasalaatuisuus/virheettömyys, kustannustehokkuus, toiminnan tietoturvallisuus ja prosessien toimivuuden vahvistaminen.

”On hienoa, että meidän palveluista on monenlaisia hyötyjä. Ja moni vastaaja oli myös valinnut useamman hyödyn, mikä onkin pyrkimyksemme. Haluamme, että asiakkaan liiketoiminta on avullamme sekä kustannustehokkaampaa että sujuvampaa – tietoturva aina huomioiden”, Kakko kertoo.

Valorolle on myönnetty myös ISO 9001 -sertifikaatti, joka oli merkittävä virstanpylväs laadunhallinnan kehityspolulla.

”Hyvä asiakaspalvelu on tietenkin kaiken keskiössä ja pyrimme kehittämään sitä jatkuvasti. Yritetään pitää suositteluindeksi 100:ssa myös tulevaisuudessa.”

Taustajoukoista eturiviin – Anssi Kuosmanen siirtyi omistajasta täysipainoiseksi yrittäjäksi

Valoro on kahden miehen, eli Kimmo Kakon ja Anssi Kuosmasen, vuonna 2018 perustama yritys. Mutta moninaisista käytännön syistä johtuen vain Kakko alkoi tuolloin varsinaisesti työskennellä
Lue lisää →

Valoro kasvaa – porukkaan on liittynyt palveluesimies Jenna Kylmänen

Monet megatrendit vaikuttavat yritysten asiakirjahallintaan. Digitalisaatio etenee radallaan, eli paperin pyörittely on siirtynyt sähköiseksi lähes kaikkialla, mutta vielä on tehtävää. Toisaalta pandemia vauhditti etä- ja
Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Scroll to Top