Valoro tukee nuorten liikuntaa

Vastuullisena, suomalaisena yrityksenä Valoro haluaa olla mukana tukemassa suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.

Nykypäivän digitalisoituneessa maailmassa liikunta ei ole enää samalla tavalla itsestään selvä osa elämää kuin menneisyydessä. Päivittäinen liike ja liikkuminen ovat kuitenkin hyvinvoinnin osatekijä ja tärkeä elintasosairauksien ehkäisijä.

Lasten ja nuorten liikunnan rohkaiseminen ja tukeminen on erityisen tärkeää, sillä nuorena luodaan koko elämän kestävä pohjakunto.

Osana läpileikkaavaa vastuullisuuttaan Valoro onkin päättänyt ryhtyä tukemaan nuorisoliikuntaa ja on valinnut erityiseksi kohteeksi jalkapalloilevan juniorijoukkueen.

”Nuorten liikuntaharrastukset ovat koko kansanterveyden kannalta tärkeitä. Suomalaisena, vastuullisena yrityksenä meille on tärkeää olla mukana tukemassa suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia”, perustelee Valoron toimitusjohtaja Kimmo Kakko.

Miksi juuri jalkapallo?

”Muutkin lajit ovat tietysti hyviä. Nyt valitsimme kohteeksi jalkapalloseuran mutta tulevaisuudessa tuemme mielellämme myös muita seuroja. Pääasia on tuoda nuorille mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa mielekkäillä ja hauskoilla tavoilla. Hyvän kunnon lisäksi liikuntaharrastuksesta saa myös uusia kavereita ja mahtavia muistoja, jotka nekin ovat nuoren kehityksen ja hyvinvoinnin kannalta tärkeitä asioita.”

Toivottavasti kaikki nuoret pääsevät harrastamaan

Pandemia-aika on hetkellisesti rajoittanut monia harrastuksia ja vaikuttanut nuorten jo muutenkin hälyttävästi vähenevään liikkumiseen. Rajoitukset ovat onneksi nyt helpottamassa. Älylaitteiden ja kotisohvan houkuttelevuus ei kuitenkaan ole katoamassa minnekään, ja lisäksi monissa vähävaraisissa perheissä lasten harrastusmahdollisuudet ovat jatkuvasti vaakalaudalla niiden kustannusten takia.

”Me suomalaiset uskomme vahvasti yhdenvertaisuuteen. Tukemalla juniorijoukkuetta haluamme tukea kaikkien nuorten mahdollisuutta harrastaa, taustasta tai perheen tulotasosta riippumatta.”

Myös työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään huolta

Valoro on 100-prosenttisesti suomalainen palveluntarjoaja alalla, jolla toimii paljon kansainvälisiä yrityksiä. Niistä Valoro erottuu juuri vastuullisuudellaan – täysin suomalainen palvelu tukee suomalaista yhteiskuntaa, ja Suomen sisäinen logistiikka on kansainvälistä huomattavasti vähäpäästöisempää. Valoron juuret ovat syvällä suomalaisen asiakirjahallinnan historiassa, ja siksi Valoron vastuullisuustyö painottuukin juuri suomalaisen yhteiskunnan tukemiseen eri tavoin. Nuorisoliikunta on yksi tapa, ja myös omista työntekijöistään Valoro pitää hyvää huolta.

”Meillä on muun muassa laaja työterveyshuolto ja hyviä etuja – myös kattavat liikuntaedut. Meille on myös kunnia-asia pitää koko liiketoiminta Suomessa, maksaa veromme Suomeen ja olla mukana kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa”, Kakko summaa.

Lue lisää Valoron vastuullisuudesta!

Taustajoukoista eturiviin – Anssi Kuosmanen siirtyi omistajasta täysipainoiseksi yrittäjäksi

Valoro on kahden miehen, eli Kimmo Kakon ja Anssi Kuosmasen, vuonna 2018 perustama yritys. Mutta moninaisista käytännön syistä johtuen vain Kakko alkoi tuolloin varsinaisesti työskennellä …

Lue lisää →

Valoro kasvaa – porukkaan on liittynyt palveluesimies Jenna Kylmänen

Monet megatrendit vaikuttavat yritysten asiakirjahallintaan. Digitalisaatio etenee radallaan, eli paperin pyörittely on siirtynyt sähköiseksi lähes kaikkialla, mutta vielä on tehtävää. Toisaalta pandemia vauhditti etä- ja …

Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Scroll to Top