Valoro poistaa logistiikassa käytetyt Teboil-yrityskortit käytöstä välittömästi ja hakee uutta kumppania ST1:stä

Tiedonhallinnan ja asiakirjojen digitoinnin asiantuntijayritys Valoro lopettaa Teboilin yrityskorttien käyttämisen välittömästi. Valoro on aikaisemmin hankkinut logistiikassa käyttämänsä polttoaineen Teboilin yrityskorttisopimuksen kautta.

”Olemme valinneet uudeksi palveluntarjoajaksi suomalaisen ST1:n, jonka kortit on jo tilattu. Palveluumme ei ole tämän vaihdoksen myötä tulossa muutoksia tai katkoksia, ja asiakkaamme voivat luottaa Valoron kykyyn toteuttaa tämä muutos sujuvasti ja nopeasti”, kertoo Valoron toimitusjohtaja Kimmo Kakko.

Valoro tukee suomalaista yhteiskuntaa arvojensa mukaisesti

Syy muutokseen on nopeasti muuttunut maailmanpoliittinen tilanne. Valoro on vahva suomalaisen hyvinvoinnin ja talouselämän tukija, Kakon mukaan tähän muutokseen oli välttämätöntä tarttua nopeasti.

”Sympatiamme ovat ilman muuta suomalaisten Teboil-yrittäjien puolella, joiden asema tässä tilanteessa on haastava. Toimemme ei millään tavalla ole kohdistettu heihin, vaikka se – kuten muutkin vastaavat toimet – heihin väistämättä vaikuttaakin. Ei ole kuitenkaan enää arvojemme mukaista tukea Lukol-omisteista Teboilia.”

Valoro on vastuullisuudestaan ja arvojen mukaisesta toiminnastaan tunnettu suomalainen yritys, jonka operaatiot toteutetaan 100-prosenttisesti Suomessa ja joiden verovaroilla tuetaan 100-prosenttisesti suomalaista yhteiskuntaa. Muun vastuullisuustyön osalta Valoro tekee muun muassa uraauurtavaa työtä suomalaisen tietoturvan puolesta asiakirjanhallinnan näkökulmasta sekä vertautuu kilpailijoihinsa hyvin myös hiilidioksidipäästöjen osalta, koska logistiikka toteutetaan lyhyillä etäisyyksillä Suomen rajojen sisällä. Osana vastuullisuustyötään Valoro tarkkailee säännöllisesti ympäröivää yhteiskuntaa ja kehittää toimiaan sen muuttuessa lisätäkseen vastuullisuuttaan edelleen.

Lisätietoja:

Kimmo Kakko, toimitusjohtaja
kimmo.kakko@valoro.fi
040 080 7946

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Väestönsuoja on saatava tyhjäksi? Siirrä paperit tietoturvalliseen arkistohotelliin

Väestönsuojiin ei kiinnitetty mitään huomiota kymmeniin vuosiin. Onkin ihan sallittua pitää väestösuojaa varastona, harrastustilana tai muussa käytössä, kunhan suoja on helposti tyhjennettävissä ihmisten suojauskäyttöön. Lain …

Lue lisää →

Valoron uusi palvelupäällikkö on täynnä intoa ja ideoita

Maaliskuun alussa Valoro sai riveihinsä uuden kokeneen palvelupäällikön Minna Pitzenin. Pitzenillä on vielä perehtymisvaihe meneillään, mutta hän on omien sanojensa mukaan jo ”aivan into piukassa”. …

Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Vieritä ylös