Valoro poistaa logistiikassa käytetyt Teboil-yrityskortit käytöstä välittömästi ja hakee uutta kumppania ST1:stä

Tiedonhallinnan ja asiakirjojen digitoinnin asiantuntijayritys Valoro lopettaa Teboilin yrityskorttien käyttämisen välittömästi. Valoro on aikaisemmin hankkinut logistiikassa käyttämänsä polttoaineen Teboilin yrityskorttisopimuksen kautta.

”Olemme valinneet uudeksi palveluntarjoajaksi suomalaisen ST1:n, jonka kortit on jo tilattu. Palveluumme ei ole tämän vaihdoksen myötä tulossa muutoksia tai katkoksia, ja asiakkaamme voivat luottaa Valoron kykyyn toteuttaa tämä muutos sujuvasti ja nopeasti”, kertoo Valoron toimitusjohtaja Kimmo Kakko.

Valoro tukee suomalaista yhteiskuntaa arvojensa mukaisesti

Syy muutokseen on nopeasti muuttunut maailmanpoliittinen tilanne. Valoro on vahva suomalaisen hyvinvoinnin ja talouselämän tukija, Kakon mukaan tähän muutokseen oli välttämätöntä tarttua nopeasti.

”Sympatiamme ovat ilman muuta suomalaisten Teboil-yrittäjien puolella, joiden asema tässä tilanteessa on haastava. Toimemme ei millään tavalla ole kohdistettu heihin, vaikka se – kuten muutkin vastaavat toimet – heihin väistämättä vaikuttaakin. Ei ole kuitenkaan enää arvojemme mukaista tukea Lukol-omisteista Teboilia.”

Valoro on vastuullisuudestaan ja arvojen mukaisesta toiminnastaan tunnettu suomalainen yritys, jonka operaatiot toteutetaan 100-prosenttisesti Suomessa ja joiden verovaroilla tuetaan 100-prosenttisesti suomalaista yhteiskuntaa. Muun vastuullisuustyön osalta Valoro tekee muun muassa uraauurtavaa työtä suomalaisen tietoturvan puolesta asiakirjanhallinnan näkökulmasta sekä vertautuu kilpailijoihinsa hyvin myös hiilidioksidipäästöjen osalta, koska logistiikka toteutetaan lyhyillä etäisyyksillä Suomen rajojen sisällä. Osana vastuullisuustyötään Valoro tarkkailee säännöllisesti ympäröivää yhteiskuntaa ja kehittää toimiaan sen muuttuessa lisätäkseen vastuullisuuttaan edelleen.

Lisätietoja:

Kimmo Kakko, toimitusjohtaja
kimmo.kakko@valoro.fi
040 080 7946

100 % suosittelisi meitä – asiakaskysely todistaa tyytyväisyyttä

Valoron tuoreen asiakaskyselyn tulokset lähestulkoon mykistävät: kaikki vastanneet suosittelisivat meitä. Avoimissa vastauksissa kiitetään joustavuutta, hyvää palvelua ja ”kanssanne on myös mukava asioida”. Valoron toimitusjohtaja Kimmo …

Lue lisää →

Heidi Eskelinen tuo uutta näkökulmaa Valoron hallitukseen

Valoron hallituksessa on lokakuussa aloittanut uusi jäsen, liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija Heidi Eskelinen, jolla on pitkä kokemus lukuisista strategiaprojekteista ja hallitustyöskentelystä. ”Heidi vahvistaa meidän strategista osaamista …

Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Vieritä ylös