Valoro poistaa logistiikassa käytetyt Teboil-yrityskortit käytöstä välittömästi ja hakee uutta kumppania ST1:stä

Tiedonhallinnan ja asiakirjojen digitoinnin asiantuntijayritys Valoro lopettaa Teboilin yrityskorttien käyttämisen välittömästi. Valoro on aikaisemmin hankkinut logistiikassa käyttämänsä polttoaineen Teboilin yrityskorttisopimuksen kautta.

”Olemme valinneet uudeksi palveluntarjoajaksi suomalaisen ST1:n, jonka kortit on jo tilattu. Palveluumme ei ole tämän vaihdoksen myötä tulossa muutoksia tai katkoksia, ja asiakkaamme voivat luottaa Valoron kykyyn toteuttaa tämä muutos sujuvasti ja nopeasti”, kertoo Valoron toimitusjohtaja Kimmo Kakko.

Valoro tukee suomalaista yhteiskuntaa arvojensa mukaisesti

Syy muutokseen on nopeasti muuttunut maailmanpoliittinen tilanne. Valoro on vahva suomalaisen hyvinvoinnin ja talouselämän tukija, Kakon mukaan tähän muutokseen oli välttämätöntä tarttua nopeasti.

”Sympatiamme ovat ilman muuta suomalaisten Teboil-yrittäjien puolella, joiden asema tässä tilanteessa on haastava. Toimemme ei millään tavalla ole kohdistettu heihin, vaikka se – kuten muutkin vastaavat toimet – heihin väistämättä vaikuttaakin. Ei ole kuitenkaan enää arvojemme mukaista tukea Lukol-omisteista Teboilia.”

Valoro on vastuullisuudestaan ja arvojen mukaisesta toiminnastaan tunnettu suomalainen yritys, jonka operaatiot toteutetaan 100-prosenttisesti Suomessa ja joiden verovaroilla tuetaan 100-prosenttisesti suomalaista yhteiskuntaa. Muun vastuullisuustyön osalta Valoro tekee muun muassa uraauurtavaa työtä suomalaisen tietoturvan puolesta asiakirjanhallinnan näkökulmasta sekä vertautuu kilpailijoihinsa hyvin myös hiilidioksidipäästöjen osalta, koska logistiikka toteutetaan lyhyillä etäisyyksillä Suomen rajojen sisällä. Osana vastuullisuustyötään Valoro tarkkailee säännöllisesti ympäröivää yhteiskuntaa ja kehittää toimiaan sen muuttuessa lisätäkseen vastuullisuuttaan edelleen.

Lisätietoja:

Kimmo Kakko, toimitusjohtaja
kimmo.kakko@valoro.fi
040 080 7946

Taustajoukoista eturiviin – Anssi Kuosmanen siirtyi omistajasta täysipainoiseksi yrittäjäksi

Valoro on kahden miehen, eli Kimmo Kakon ja Anssi Kuosmasen, vuonna 2018 perustama yritys. Mutta moninaisista käytännön syistä johtuen vain Kakko alkoi tuolloin varsinaisesti työskennellä …

Lue lisää →

Valoro kasvaa – porukkaan on liittynyt palveluesimies Jenna Kylmänen

Monet megatrendit vaikuttavat yritysten asiakirjahallintaan. Digitalisaatio etenee radallaan, eli paperin pyörittely on siirtynyt sähköiseksi lähes kaikkialla, mutta vielä on tehtävää. Toisaalta pandemia vauhditti etä- ja …

Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Scroll to Top