Kuriiri / monipalvelutyöntekijä – tule meille töihin!

Olisitko sinä meidän aurinkoinen asiakkaillemme näkyvä uusi avainhenkilö?

Valoron digitoinnin rikastamisen palveluiden toiminta kasvaa, ja tarvitsemme joukkoomme lisää sopivia tekijöitä.

Haemme nyt työsuhteeseen henkilöä, jonka toimenkuvaan kuuluu kaksi osa-aluetta:

  • kuriirina toimitat puolipäiväisesti asiakirja-aineistoja pääkaupunkiseudun asiakkaitamme palvellen
  • toinen puoli työstäsi koostuu digitoinnin rikastamisen tehtävistä asiakkaidemme datavirtoja käsitellen ja ohjaten.

Kuriirin toimessa ajat yrityksemme pakettiautolla pääosin aamupäivisin asiakirjamateriaaleja toimittaen. Tehtävää varten on oltava B-ajokortti.

Monipalvelutyöntekijänä käsittelet yrityksemme konelukuohjelmistoja hyödyntäen erilaisia asiakkaidemme tietovirtoja ja dokumentteja. Olet osa asiakirjakäsittelytiimiämme, jossa käsitellään kuukausittain kymmeniätuhansia erilaisia lomakkeita, sopimuksia ja hakemuksia.

Työsuhteen muoto sovitaan erikseen tehtävään valitun kanssa. On mahdollista myös täyttää vain toinen puoli yllä olevasta työnkuvasta, jolloin työ on puolipäiväistä.

Arvostamme erityisesti palvelualtista ja positiivista asennetta, jonka toivomme näkyvän työskentelyotteessasi. Digitoinnin rikastaminen on työtä, jossa hyvä keskittymiskyky sekä tarkkuus ovat eduksi, ja toivomme sinulta kiinnostusta työskennellä konelukuohjelmistojen kanssa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Perehdytämme Sinut huolellisesti kaikkiin tehtäviin, joten aiempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse, kunhan hallitset tavanomaiset IT-taidot.

Toimimme asiakirjojen hallinnan asiantuntijana monipuolisella kentällä, ja työnantajana tarjoamme hienon mahdollisuuden voimistaa osaamistasi digitalisaation palvelutoiminnassa.

Tietoturva on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siitä huolehtiminen kuuluu myös sinun työhösi. Lisäksi teetämme tehtävään valittavasta henkilöstä Suojelupoliisin toimesta ns. suppean turvallisuusselvityksen.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu arkipäivisin 8–16 ja työ tehdään pääosin pääkaupunkiseudulla.

Hae paikkaa vapaamuotoisella hakemuksella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.1.2020. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse palvelupäällikkö Sini Hietalalle osoitteeseen sini.hietala@valoro.fi

Lisätietoja

Tarvittaessa voit kysyä tehtävästä lisätietoja
Siniltä numerosta 050 472 5831
maanantaina 28.12.2020 klo 11-12
tai keskiviikkona 30.12. klo 8.30-9.30.


Valoro Oy on suomalainen henkilöomisteinen yritys, jonka historia juontaa 1980 -luvulle, jolloin aloitimme pankkitoiminnan maksupalvelu- ja back office -toimia palvelevana toimijana. Valoro tuottaa nykyisin erityisesti finanssialan suomalaisille asiakkailleen digitoinnin rikastamisen ja arkistoinnin palveluita. Yrityksemme työllistää 20 henkilöä ja liikevaihtomme on vuonna 2020 n. 1,3 miljoonaa euroa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Voi vee, mitä halpatyö teettää!

Miksi kannattaa valita suomalainen, lähellä sijaitseva kumppani vaikkapa fyysisen postin digitointiin tai asiakirjojen hallintaan? Meillä on kolmen veen vastaus: virheitä vähemmän, välimatkat lyhyemmät, vastuullisuus kaikessa. …

Lue lisää →

Asiakirjojen digitointi – hoitaako sen joku, kaikki vai ei kukaan?

Sujuva läpivirtaus. Se on Valoron valtti, jonka merkityksen ymmärtää parhaiten silloin, kun on kokenut tökkimistä ja ongelmia. Meille asiakirjojen digitointi on yksinkertaista, joten murretaanpa hieman …

Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Vieritä ylös