Heidi Eskelinen tuo uutta näkökulmaa Valoron hallitukseen

Valoron hallituksessa on lokakuussa aloittanut uusi jäsen, liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija Heidi Eskelinen, jolla on pitkä kokemus lukuisista strategiaprojekteista ja hallitustyöskentelystä.

”Heidi vahvistaa meidän strategista osaamista ja tuo uutta näkökulmaa sekä innovatiivisuutta – ulkopuolisena hän näkee asiat erilaisin silmin. Lisäksi Heidi sopii porukkaan mainiosti”, sanoo Valoron toimitusjohtaja Kimmo Kakko.

Heidi Eskelinen on työskennellyt paitsi hallitustyön sparraajana myös tilintarkastustehtävissä, joten hänen näkövinkkelinsä liittyy usein talouteen – strategisen ajattelun ohella. Myös Eskelinen pitää äärimmäisen tärkeänä, että yritykset valitsevat hallitukseen jäseniä oman talon ulkopuolelta.

”Jos hallituksessa on vain yrityksen omaa väkeä, aletaan kokouksissa helposti jumiutua juttelemaan operatiivisista asioista. Silloin ulkopuolinen auttaa pitämään keskustelun strategiatason ja isompien linjojen parissa”, sanoo Eskelinen.

Riskienhallinnassa paljon annettavaa

Eskelinen on jo tehnyt aiemmin Valoron kanssa yhteistyötä ja hänen mukaansa yrityksellä on loistava, positiivinen draivi päällä.

”On hienoa ja palkitsevaa tehdä hallitustyötä nimenomaan pitkällä tähtäimellä, katsoa tulevaisuuteen ja nähdä miten strategia toimii.”

Valoron alalla Eskelistä kiehtoo erityisesti digitalisoinnin jatkuva eteneminen ja arkistopalveluiden voimakas murros.

”Arkistopalvelujen ulkoistamisen trendi on kasvussa, joten kysyntä ei laske. Ja vaikka paperiarkistot eivät vielä katoa, yhä useammin papereita säilytetään digitaalisessa muodossa. Mutta sitä kaikki asiakkaat eivät vielä hahmota, että arkistopalvelu voi tuottaa merkittävää lisäarvoa”, Eskelinen pohtii.

”Myös toimintaympäristö on muutoksessa, korona sysäsi paljon liikkeelle, maailmantilanne on epävarma… Riskienhallinta nousee monessa yrityksessä ja organisaatiossa yhä enemmän keskiöön, ja siinäkin Valorolla on paljon tarjottavaa.”

Sekä Kakko että Eskelinen odottavat alkavalta yhteistyöltä paljon. On kiinnostavaa lähteä kehittämään yhdessä Valoron tulevaisuutta.

Lisätietoja:
Kimmo Kakko
kimmo.kakko@valoro.fi

Taustajoukoista eturiviin – Anssi Kuosmanen siirtyi omistajasta täysipainoiseksi yrittäjäksi

Valoro on kahden miehen, eli Kimmo Kakon ja Anssi Kuosmasen, vuonna 2018 perustama yritys. Mutta moninaisista käytännön syistä johtuen vain Kakko alkoi tuolloin varsinaisesti työskennellä
Lue lisää →

Valoro kasvaa – porukkaan on liittynyt palveluesimies Jenna Kylmänen

Monet megatrendit vaikuttavat yritysten asiakirjahallintaan. Digitalisaatio etenee radallaan, eli paperin pyörittely on siirtynyt sähköiseksi lähes kaikkialla, mutta vielä on tehtävää. Toisaalta pandemia vauhditti etä- ja
Lue lisää →

Kiinnostuitko?

Scroll to Top